22 april 2021

We zijn weer gezellig met veel. Grietje en Anita repeteren weer sinds lange tijd met elkaar. Ze zitten zowel met het koor als ook samen gezellig te kletsen.

Voor we echt gaan beginnen krijgen we eerst nog goed nieuws. Nienke vertelt dat we een uitnodiging voor een optreden hebben ontvangen. Onze eerste dit jaar, in september tijdens de Week van de Amateurkunsten. Hoe leuk zou dat weer zijn! Zo hebben we weer een doel om naar toe te werken.
Dus gaan we voortvarend aan de slag met ‘A night like this’. Het arrangement is nu helemaal af. Het eind is een uitdaging voor iedereen, daar zitten bijzondere overgangen in. Dat wordt goed oefenen.

Anita zit geconcentreerd op haar stempartij te focussen, in een keer schrikt ze op. ‘Fuuuuut’ klinkt het. Grietje kijkt op, ze heeft de blokfluit erbij gepakt en blaast een toon. ‘Dit is de begintoon’, zegt ze. ‘Fijn, dank je’, lacht Anita, wel handig dit hulpmiddel. Ze hebben lol samen.

We zingen nog verder wat nummers door en dat was het dan alweer. Iedereen vindt dat de tijd is omgevlogen. Volgende week nog een repetitie en daarna is het meivakantie.

Fijne week allemaal, geniet van Koningsdag met een traditionele heerlijke oranje tompoes en een oranjebittertje.

Tot donderdag, effe zwaaien

Terug naar overzicht