10 juni 2021

Wat een feest, we komen weer samen om te repeteren!
Om kwart voor acht verzamelen we ons bij de basisschool De Stapvoorde. De stoelen zijn al keurig op ‘corona-afstand’ buiten op het schoolplein neergezet. De opkomst is fantastisch en wat is het heerlijk iedereen weer in levende lijve te zien.

Hé, kijk nou, naast de piano staat een versterker, dat is wel fijn want bij het zingen in de buitenlucht voegt dat zeker iets toe. De technische handleiding ligt er nog prominent naast, die is ‘idiot-proof’ roept Tini, want anders was dat nooit gelukt.

Natuurlijk kletsen we eerst gezellig bij. En zie, hoe verrassend, het onderwerp corona met al haar beperkingen is niet meer het hoofdonderwerp, dat is de vakantie en dat we weer samen zijn. Er heerst een positieve vibe. Maar we komen om te zingen, dus… we beginnen!

Eerst een welkomstwoordje en wat info van Tini en dan natuurlijk eerst inzingen en dan de nummers. Kijken en horen hoe het ook weer klinkt als je samen zingt.
Kennelijk zijn we van deze avond onder de indruk, want Nienke vindt ons rustig. Misschien is het dat we in stilte genieten van het weer samen mogen komen.
We gaan redelijk snel door de nummers en op wat details na, klinkt het niet verkeerd.
Voor het eerst gaan we ‘Just give me a reason’ zingen met elkaar. Dat hebben we alleen nog maar via zoom gezongen. Best spannend! Maar, het valt niet tegen. En dat geldt ook voor ‘A night like this’.
We sluiten af met ‘I Wish’ en daar kun je niet bij blijven zitten, we komen van onze stoelen en staan lekker te swingen.

Deze repetitie was een verademing! Volgende week weer, maar dan buiten bij de Driehoek.
Nu al zin in!

Tot volgende week.

Terug naar overzicht