11 november 2021

De elfde van de elfde. Geen carnaval voor ons, maar gewoon lekker werken aan ons repertoire. Het Ding-dong-bel klinkt weer in verschillende toonsoorten door de zaal. Bij het gebruik van verschillende toonsoorten blijken we beter op toon te blijven.

Vanavond begonnen we met een andere voorstelling. Sopranen wisselen met de mezzo’s van plaats, net als de 1e alten met de 2e alten. Het is even wennen. Karen is duidelijk van slag nu de sopranen in haar oor schetteren. Richt en Mari-Anne horen nu de andere stemgroepen ineens veel beter. Grappig, dat zo’n andere opstelling zoveel verschil kan maken.

In rap tempo nemen we het kerstrepertoire door. Lastige stukjes worden apart doorgenomen en accenten gelegd waar nodig. In de pauze genieten we van thee en koffie. Intussen krijgt Nanda een stemtest. Zij zal de tweede alten komen versterken. Welkom Nanda!

Na de pauze is het concertrepertoire aan de beurt. Firework , Set fire to the rain, Africa. Heerlijke nummers. Nienke zal in overleg met de muziekcommissie bekijken welke nummers we meenemen naar het Balk festival op 19 februari.

Nienke heeft nog een leuke verrassing. In februari zal ze met Rumor has it meedoen met de Rijssense revue. Ze nodigt ons uit om op 3 februari bij de try-out aanwezig te zijn. Nu maar hopen, dat de opeenvolgende persconferenties geen roet in het eten gooien.

Blijf gezond allemaal en tot volgende week.


Uit het archief: Kerstoptreden Zorgboerderij Klein Wierke 2018

Terug naar overzicht