14 april 2022

Wat een heerlijk weer vandaag. De meeste leden komen dan ook op de fiets naar De Driehoek.

De warming-up doen we vandaag met de lax-vox. Henny spurt nog gauw naar de bar. Ze heeft wel een Lax-Vox bij zich, maar geen waterflesje en dan wordt het bubbelen lastig. Gelukkig kan het ook met een glaasje water. We blazen van laag naar hoog op een oe-klank en zorgen dat de wangen mee trillen. Dat warmt de stembanden lekker op. Nienke hamert er nog eens op, dat we moeten voelen waar onze ademhaling zit.
Tijd om te beginnen met ons repertoire. Over 2 maanden gaan we meedoen met Amusing Hengelo en daarvoor heeft de muziekcommissie samen met Nienke een mooie setlist samengesteld.

Vanavond starten we met het nummer dat Jorn ons vorige week leerde: Fix you. De alten zijn met zoveel vanavond dat het voor de mezzo’s niet meevalt om er met de leadpartij bovenuit te komen. Nienke vraagt de 1e alten hoe flexibel zij zijn, kunnen ze vanavond met de mezzo’s meedoen? Ja hoor, roepen ze, met ons kun je alle kanten uit.

Bijna tijd voor pauze. Thea zwaait al enthousiast met twee trommeltjes vol heerlijke koekjes. Traktatie omdat ze jarig is geweest. Na het “Lang zal ze leven” genieten we de koekjes bij de thee of koffie.

Het tweede deel van de repetitie besteden we aan het doorzingen van de overige nummers van de setlijst.

Fijne paasdagen allemaal!

Terug naar overzicht