14 januari 2021

Over de repetitie van vanavond valt niet veel te melden. Vanaf 20.00uur is er weer inloop en we kletsen een kwartiertje even bij. De opkomst blijft goed.

De besmettingen van het Covid19-virus blijft een zorg en daarom kwamen premier Rutte en minister De Jonge met de mededeling dat de lockdown verlengd wordt tot 9 februari. Er waart een gemuteerd virus uit het Verenigd Koninkrijk rond en dat is nog besmettelijker dan het oorspronkelijke virus. Dus wordt er al gesproken over een avondklok als alleen de lockdown onvoldoende resultaat geeft. Tjonge, wat heftig.

Het blijft een onderwerp van gesprek, maar, we komen om te zingen en dus starten we!
Steeds meer koorleden hebben de techniek onder de knie om de achtergrond met een eigen foto aan te passen. Zo leuk om te zien, meestal zijn dat buitenplaatjes van landschappen of zo. De Doorbraak komt een paar keer voorbij, maar dan popt bij Grietje ineens een grote zelf gebakken aarbeienslof op. lekkerrrr. Zo grappig!

Kon Tini de vorige ZOOM-sessies niet consequent op ‘mute’ gezet worden, nu lukt dat wel, probleem opgelost.
We beginnen met wat inzingoefeningen en dan gaan we aan de slag met het nieuwe nummer ‘If I was a boy’ van Beyoncé. Degenen die het leuk vinden een solo te zingen, kunnen dat gedeelte instuderen en kenbaar maken aan Nienke. Wat leuk!

Aansluitend zingen we nog een paar andere nummers door en voor je het weet is het tijd.

Fijn weekend allemaal!