18 november 2021

Het was even spannend of we wel mogen zingen vanavond. De regels spreken elkaar tegen: er mag wel gezongen worden en de accommodaties zijn beschikbaar, maar niet-essentiële ruimten mogen na 18.00 uur niet verhuurd worden.
Na tussenkomst van de gemeente geeft de Veiligheidsregio Twente uitkomst. Donderdagmorgen om 5 over 8 komt het verlossende telefoontje: we mogen zingen vanavond in De Driehoek. Om de veiligheid zoveel mogelijk in acht te nemen zullen we de stoelen weer 1,5 meter uit elkaar zetten.

Een mooie opkomst vanavond, elke stemgroep is met een 5-tal aanwezig. Genoeg om de inzing canon lekker te laten klinken. De kerstnummers gaan steeds beter. Nu hopen, dat het optreden op 13 december door mag gaan.

De muziekcommissie puzzelt nog met een paar nummers voor het Balkfestival op 19 februari. Daarom zingen we Firework, You ‘ll know my name en Royals nog eens helemaal door. Elk nummer vraagt nog wel wat aandacht. In het ene nummer klinken de stemsolo’s nog niet helemaal gelijk, of we zakken met z’n allen een hele toon. Het nummer You ‘ll know my name klinkt beter nu Nienke het een toontje hoger heeft gezet. Flink blijven oefenen dus.

Op verzoek van Joke sluiten we af met het heerlijke nummer Africa. Het was weer een fijne avond.

stoelen weer op 1,5m afstand

Terug naar overzicht