20 mei 2021

Er komen langzamerhand versoepelingen van de coronamaatregelen, we mogen weer lekker een terrasje pakken en een winkel binnen zonder afspraak.
Maar wat het gezamenlijk zingen in een ruimte betreft, dat gaat nog niet gebeuren. Hoewel iedereen het nu een beetje lang vindt duren, blijven we toch voorlopig nog even zoomen. De laatste loodjes zullen we maar zeggen.

Vorige week was het vakantie en dus wordt er bijgepraat over de uitstapjes voorzover iedereen die gemaakt heeft. Het weer was niet het beste van het beste, maar ach, je bent er even uit en vermaakt je wel.

Nadat alle nieuwtjes zijn gedeeld beginnen we met de repetitie, natuurlijk eerst de inzingoefeningen. Daarna het gewone repertoire, te beginnen met ‘A night like this’. Grietje heeft weer een mooie achtergrond erbij gezocht, maar iedereen gaat zo op in haar eigen partij dat het niet opvalt. Maar dan bijna aan het eind van de repetitie bij ‘Firework’ wordt de inspanning van Grietje toch beloond.

Nienke geeft Grietje meteen de opdracht om voor een volgende keer achtergrondjes te zoeken en dat wij dan raden welke liedjes daarbij horen.

We hebben weer hard gewerkt en met een goed gevoel sluiten we de avond. Hier het achtergrondje met een kikker, dat is niet het nummer: ‘ik heb een spijker in munne kop, au au. Daar zitte un kikker bovenop nou nou…..’ maar staat voor ‘een relaxed weekend gewenst’

Tot volgende week.

Terug naar overzicht