21 maart 2019

Na het inzingen beginnen we met een nieuw nummer Havana van Camila Cabello. Dit nummer gaan we instuderen voor ons optreden 8 juni bij Amusing in Hengelo.

Nienke heeft het arrangement gemaakt en reikt de kopieën uit die net anders dan anders gekopieerd zijn. Het is dubbelzijdig, maar als je het blad omdraait staat de tekst op de kop. Best een grappige situatie, want nu is het niet alleen letten op je partij die ingestudeerd moet worden maar ook hoe het bladmuziek om te draaien. Als automatisme draai je het blad om als in een boek, maar dan staat alles op de kop, dus dat gauw corrigeren dat gaat gepaard met hilariteit en een hoop geritsel. Dan heb ik het nog niet eens over de in te studeren partijen, wat een tongbrekers zitten erin! Het is hard werken, maar voor de pauze hebben we het nummer al goed in de ‘grondverf’ gezet.

Zo, nu eerst koffie en thee, dat hebben we wel verdiend.
Na de pauze gaan we verder met Africa waar de de puntjes op de i worden gezet. De uitsmijter wordt Shosholoza en dan is de repetitie al weer om. De avond vloog voorbij.

Terug naar overzicht