22 september 2022

Vanavond alweer de laatste repetitie van Judith. Zij heeft de afgelopen drie weken Jorn vervangen die heerlijk aan het genieten was van zijn vakantie.

Zoals gewoonlijk beginnen we met de opwarming van lichaam en stem. Als we alle spieren weer gevoeld hebben en onze stembanden er klaar voor zijn, gaan we van start met Just give me a reason. Daar zijn we de vorige week en Judith is kritisch, maar zij neemt goed de tijd ervoor en loodst ons door de moeilijke stukken.

Natuurlijk nemen we even pauze en daar krijgen we een traktatie van ons benjamin-koorlid Renate die jarig is geweest. Heerlijk! Chocolade, daar word je altijd blij van en dus beginnen we met nog meer enthousiasme aan deel 2 van de avond.

Bij de eerste repetitie heeft Judith een kleine verzameling van liedjes uitgereikt die uitermate geschikt zijn voor koren. Wij leerden daaruit de volgende nummers: Sesebacha, een Afrikaans lied, wat heel mooi aansluit bij ons eigen Afrikaans lied Shosholoza, dan het prachtige nummer Wind of change van de Scorpions en The rythm of Life, een lied uit de musical Sweet Charity. Met name dit nummer is heel mooi om in canon te zingen. Je merkt dat iedereen door deze nummers weer wat meer energie krijgt. En wat deed ze het leuk!
Dank je wel Judith voor de afgelopen weken.

Fijn weekend allemaal!

Hieperdepiep!

Terug naar overzicht