23 januari 2020

Het is behoorlijk koud buiten, maar binnen in De Driehoek brandt de kachel. We moeten nog even wachten omdat de mezzo’s vanavond hun stemgroep-sessie heeft.

Wat een verrassing als we zien dat de pianist Johan ook binnenkomt. Hij begeleidt ons heel fijn en we vinden het ook prettig dat Nienke zich helemaal op ons kan concentreren.

Als we de repetitieruimte binnenlopen, zien we dat de mezzo’s anders staan opgesteld. Ook bij deze stemgroep heeft een aparte sessie wel effect gehad.
De nummers beginnen steeds beter te klinken, het is duidelijk hoorbaar dat door iedereen geoefend is thuis.

In de pauze is er weer een traktatie, het gaat maar door! Het is ook allemaal zo lekker, je moet wel stevig in je schoenen staan om er nee tegen te zeggen.

Na de pauze doen we nog flink ons best en Nienke is helemaal happy! Een mooi bruggetje naar het nummer ‘Happy’ dat we weer gaan oppakken. Nienke heeft het arrangement aangepast en daar zijn we blij mee.

Aan het eind van de avond krijgen we een compliment voor wat we hebben neergezet. Natuurlijk is het nog niet zoals het wezen moet, maar we komen als stemgroepen steeds beter tot elkaar. Dat belooft wat voor ons concert op 5 april.


Tot volgende week!

Terug naar overzicht