24 november 2022

Na de rek- en strekoefeningen zingen we Today Is A Wonderful Day voor de opwarming van de stem. Dat gaat wel oké, maar a capella zakken we. Jorn heeft een opdracht voor ons dat er voor moet zorgen dat we op toon blijven. Knippen met de vingers tijdens het zingen en lachen! En zie, het werkt: we houden het strak. ‘Toppers’ reageert Jorn hierop. Renate denkt meteen aan haar avondje in Amsterdam, ‘ja, die Toppers dat was geweldig, maar ontzettend koud!

We hebben drie kerstoptredens en daarom is het programma van de repetities veelal hetzelfde, kerstnummers en de drie nieuwe nummers. De kerstnummers zitten er wel goed in en we merken dat we groeien in de nieuwe nummers. Bij Winterwonderland klinken lieflijke belletjes. MariAnne heeft een sleigh bells-bellenstokje meegenomen, zo leuk, dat geeft echt iets extra’s.

In de pauze is er een traktatie van Bettine en Greetje die jarig zijn geweest en zij trakteren op kruidnoten, helemaal in de sfeer van Sinterklaas. Heerlijk!
Na de pauze klinkt het ‘lang zullen ze leven’ en wordt Wind Of Change het verzoeknummer van Greetje.
Daarna zingen we de kerstnummers door en ja hoor, we doen er nog gewoon een nummer bij. Felice Navidad. We zingen die een paar keer door, die zit er als snel in. Jorn laat weten dat hij de setlijst voor de optredens rondmailt en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan.
Door afwezigheid van Jorn 1 december, zal Judith hem vervangen.
Tot donderdag!

Terug naar overzicht