27-8-2020

En het weer werkt mee!
Ook deze donderdag staat er een buitenrepetitie op het programma. Na de stortbuien en windvlagen van woensdag leek alles in het water te vallen. Maar de weergoden hebben besloten mee te werken gelukkig.

Op het pleintje achter De Driehoek zijn kruisjes op 1,5 m van elkaar getekend zodat iedereen een stoel op gepaste afstand kan plaatsen. Er is zelfs vanavond een nieuw aspirant-lid die met ons mee komt doen.

Terwijl de wielrenners achter ons hun rondjes over de wielerbaan afwerken storten wij ons vol overgave op Adiemus. Het gaat alweer een stuk makkelijker dan vorige week. Zo blijkt maar weer, dat we in de ZOOMsessie toch nog wel wat hebben opgestoken.

Ook al zijn we een half uur eerder begonnen dan vorige week, ook nu is het na een uur zingen al behoorlijk donker. Dankzij het knijpspotje van Irma kan Nienke de toetsen van de piano nu wel zien. En wij zingen de laatste nummers gewoon zoveel mogelijk uit het hoofd.
Heerlijk om weer samen muziek te kunnen maken.

Volgende week? Hopen dat het droog blijft? Toch de stap naar binnen wagen? Zingen in een grote, beter te ventileren schuur?
Afwachten.

Terug naar overzicht