27 februari 2020

Nog een maand te gaan voor ons concert. Het begint nu door te dringen dat 5 april al heel snel dichterbij komt. Daarom, de mouwen opgestroopt en aan het werk!

Het inzingen alleen al vergt opperste concentratie. Tellen van 1 tot 8, haha. Dat is een makkie zou je zeggen, maar niet op de manier hoe wij dat zingen. Steeds met 1 ophogen en dan weer terug naar 1. Vervolgens beginnen bij 8, terug naar 1, waarbij je steeds eindigt op 8. Is het nog te volgen? Nee, ik bedoel maar, wel een leuke oefening.

Nienke vertelt enthousiast dat we een super goeie band hebben bij het concert. Ze is afgelopen week een avond bij hun repetitie geweest om de nummers door te nemen. Dat geeft weer extra energie.
We gaan tot de pauze bezig met o.a. het nummer dat we als laatste hebben ingestudeerd.

In de pauze is er weer een heerlijke traktatie, dit keer van Toke. Er staat nóg een traktatie klaar, soesjes, maar niemand weet van wie die zijn. Maakt niet uit, we smullen er lekker van.

Na de pauze zingen we eerst voor de jarige, dat hoort er nu eenmaal bij. Vervolgens zingen we de nummers in de verschillende opstellingen zoals we die doen tijdens ons concert. Het is nog even wennen hier en daar. Soms lopen we elkaar in de weg of staan we net verkeerd om. Dat is dan ook wel weer komisch. No worry, komt goed!

En zoals iedere week vliegt de avond voorbij.