29 oktober 2020

Wat een goede opkomst vanavond in ZOOM. Eerst zoals gewoonlijk even bijkletsen en dan starten met inzingen met aandacht voor de ademsteun.
Nienke heeft een lijstje gemaakt en dat wil ze vanavond afwerken. Silent Night, is het eerste nummer voor vanavond. Kerst, dat is het al over 8 weken. Hoe gaan we dat vieren? Met of zonder bezoek, dat is nu nog een vraagteken. Maar, het repeteren van de kerstiedjes, dat gaat wel gewoon door.

Wij volgen Nienke trouw en zij heeft het idee dat ze in zichzelf praat, want het gaat bijna als vanzelf. We hebben nauwelijks iets op te merken. Een mooi compliment voor haar. Het heeft er misschien ook mee te maken dat Nienke ons nu niet hoort zingen, dus ze kan ook niet corrigeren en wij vinden dat we alles goed zingen. Daar waar we onzeker zijn, vragen we om hulp. Nienke mist net zoals alle koorleden de interactie.

Het lijstje haalt de eindstreep en er is nog ruimte voor andere nummers, naar keuze. Een van de favorieten is Can’t help falling in love. Zodra de eerste tonen klinken begint iedereen te schunkelen, het is een grappig gezicht.
Een mooie afsluiting van deze repetitie.
Tot volgende week.