3 juni 2021

Een korte blog vandaag. Gelukkig verschijnen er weer meer zangeressen voor het scherm.

Eerst een update betreffende de mogelijkheden om weer samen te zingen. Het Koornetwerk Nederland geeft aan, dat er geen officieel verbod is op samen zingen, maar nog wel het advies om het niet te doen. Koren kunnen hun eigen afweging maken of ze het verantwoord vinden om weer bij elkaar te komen. Het bestuur zal zich hier volgende week op beraden.

Nienke improviseert de warming-up met bekende laddertje om te zingen. De kanarie van Nienke zingt vrolijk met ons mee, totdat Nienke hem in quarantaine zet door een doek over de kooi te gooien.En dan lekker een paar bekende nummers. Havana en Shosholoza zitten er nog prima in. Standing by is alweer iets lastiger. Vooral Thea en Mari-Anne worstelen met de oe-tjes en dummetjes, omdat ze voor de lockdown geswitcht zijn van stemgroep. Een deal is snel gemaakt. Thea blijft de oe-tjes doen en Mari-Anne de dummetjes. Op Adiemus zijn de reacties totaal verschillend. Bij de een gaat het top, en bij een ander klopt er nog geen meter van.

Nog even oefenen op Just give me a reason en dan is het alweer tijd voor de afsluiter: Royals, een heerlijk vrolijk nummer.

Wordt het binnenkort weer dit?
Of blijft het toch nog even dit?

Terug naar overzicht