3 november 2022

Tini heeft een paar mededelingen. Er is mooi nieuws. Judith, die tijdens de vakantie Jorn heeft vervangen, haakt een keer per maand aan tijdens onze repetitie. Samen met met Jorn begeleiden ze ons naar het concert op 1 april 2023.

Het vele geklets van de vorige week wordt nog door Tini benoemd. Gevraagd wordt om dat niet meer onder de repetitie te doen maar op de momenten waarop dat kan, en dat is voor en na de tijd en tijdens de pauze.

Nyanda, onze oud-dirigente, is bevallen van een zoon, James. Grietje heeft hiervan een geboortekaartje ontvangen voor het koor. Iedereen kan daar kennis van nemen. Wat leuk! Gefeliciteerd Nyanda!

Natuurlijk beginnen we eerst met een opwarmoefening, daar hoeft eigenlijk geen melding meer van gedaan te worden.
Jorn heeft ons afgelopen week een mail gestuurd met de planning voor vanavond en ons opgedragen de nummers goed voor te bereiden.
Nou, daar gaat ie dan. Met Perfect bijten we het spits af.
Jorn wil de partijen per stemgroep horen en verhip, ik wil niet zeggen vlekkeloos, maar het begint er al mooi op te lijken. Het wordt een paar keer herhaald en jawel, Jorn is tevreden voor nu. We kunnen door met de ABBA-medley. Die wordt doorgenomen per lied en per stemgroep. Niet heel verkeerd, maar toch nog een paar pijnpunten hier en daar. Oké, geeft niet, we werken eraan.
En wat opvalt, we houden ons rustig. Er wordt weinig gekletst.

Na de pauze gaan we verder met de kerstliedjes die voor vandaag op de rol staan. Die zingen alle lekker weg. Geen probleem.
De avond wordt afgesloten met Fix You. Wat een fijn nummer is dat toch. En dan zit het erop! Het was een heerlijke, productieve repetitie.

Tot volgende week!