7 maart 2019

Na de stemoefeningen pakken we Africa weer op.
Na de ‘rampavond’ van de sopranen van vorige week, is iedereen nu wat beter voorbereid.
Vanavond liggen ook de alten onder het vergrootglas. Hier en daar zijn er verbeterpuntjes. De mezzo’s blijven buiten schot. Als we het hele nummer uiteindelijk samen zingen klinkt het al beter dan vorige week. Gelukkig!

In de pauze is er weer een traktatie van een jarige, Gerri. Paaseitjes, heerlijk. Opeens trekt Carolien de aandacht bij sommigen, ze blijkt een ‘Uri Geller’. Ze kijkt heel nadrukkelijk naar haar koffielepeltje. Dat ding staat helemaal krom! Lachen, het is een komisch gezicht.

De pauze is snel om en we gaan verder met ‘Iedereen is van de wereld’. Hier zit een stukje in waar je goed moet tellen. De sopranen tellen, tellen en tellen, maar de inzet blijft twijfelachtig. Tot ze ontdekken dat ze de alten kunnen volgen met als resultaat een heel natuurlijke inzet. Dat maakt het ook meteen gemakkelijke en leuker.

We sluiten af met keuzenummers en de jarige Gerri mag het eerste liedje kiezen. Omdat het morgen internationale vrouwendag is, kiest Gerri voor Natural Woman. Wat een goed nummer! Dan volgt nog California Dreaming en we sluiten af met Country Roads.
De muziekcommissie blijft nog even na en de rest keert huiswaarts.
Fijn weekend!

Terug naar overzicht