7 september 2023

Vanaf vandaag en drie weken hierna geeft Jorn iedere stemgroep extra aandacht. Moeten er nog gewijzigd worden van groep of zit iedereen wel op haar plek. Ook beoordeelt hij wat het bereik van die stemgroep is.
Dit alles gebeurt van half acht tot acht uur, daarna begint voor het hele koor de repetitie.
De aftrap gebeurt door de 1e alten. De rest verzamelt zich iets voor acht uur in de pauzeruimte. Altijd weer een gezellig weerzien.

Als het tijd is gaan we naar binnen. Jorn vertelt dat zowel hij als zijn partner Willemijn het heerlijk vonden weer aan het werk te mogen na de vakantie. Een goed teken, hij heeft het hier bij ons nog naar zijn zin.

Tini heeft nog USB-sticks voor iedereen met daarop ons concert van 1 april. Leuk om terug te kijken, maar ook om nog van te leren.

Aankomend weekend staat er een cultuurweekend gepland in Almelo met de naam ‘Almelo op ’t rabat’ Zondagmiddag 17 september mogen wij twee keer optreden waarvan de eerste keer om half vier op het Waagplein. Dus daarvoor wordt vanavond stevig geoefend.

Hier en daar wordt de bladmuziek er nog even bijgepakt voor de details. En zo schieten we al naar de pauze. Daar wacht ons een verrassing. Onze voorzitter Tini is jarig geweest en trakteert op ijsjes. Nou, die zijn met deze temperaturen heel welkom.

Na de pauze zingen we natuurlijk eerst voor de jarige Tini en nemen dan de rest van het repertoire door voor volgende week. Het verzoeknummer van de jarige is ook meteen het laatste nummer van ons optreden. Dat komt mooi uit, want we zijn alweer aan het eind van onze repetitie. Wat gaat het snel.

Nog even voor de belangstellenden over ons optreden op zondag 17 september:
Tijd: 15.30 – 15.50 uur
15 minuten pauze
16.05 – 16.25 uur
Waar: het Waagplein

Tot dan!

Terug naar overzicht