8 april 2021

Het onderwerp vanavond is: vaccinatie. Er is weer een groepje uitgenodigd voor een prik. In tegenstelling tot degenen die al eerder de vaccinatie hebben gehad en naar een aparte locatie moesten, kan de nieuwe groep bij de eigen huisarts terecht. Superfijn.

Tiny kletst lekker mee, maar we zien we niet. Haar scherm blijft zwart, ze krijgt met geen mogelijkheid zichzelf in beeld, maar we horen haar luid en duidelijk. Via Nienke lukt het dan uiteindelijk om ook Tiny te kunnen zien.

Nu de meesten gevaccineerd worden/zijn wordt de vraag weer actueel of we dan ook weer fysiek mogen samenkomen om te zingen. Daar is nog geen duidelijkheid over, we hopen na de vakantie op 1,5 meter afstand toch wel weer te mogen zingen met elkaar. Tini houdt vinger aan de pols en volgt de ontwikkelingen op de voet. We wachten het af.

Het laatste nieuws over de ooroperatie van Nienke, is dat het nog een maand gaat duren voordat zij kan zeggen welk resultaat de operatie heeft gehad. Ook hier maar weer geduld hebben.

We beginnen vanavond met Lax Vox om de stembanden los te maken. Daarna beginnen we aan eerst een ‘oud’ nummer en daarna het nieuwe nummer ‘A night like this’. We komen toe aan deel twee van dit lied dat door Nienke uitgewerkt is. De struikelnoten worden goed doorgenomen. Door er een opbouw in te brengen, wordt het lied steeds leuker! Volgende week komt het laatste deel beschikbaar.

We zingen nog een paar andere nummers, onder andere ‘Summertime’, die zit niet in de ‘concertmap’ dus als je niet alle mappen bij de hand hebt moet het uit het hoofd, Maar, hoe ging dat ook weer precies? Het lukt toch nog best aardig, goed dat we het weer eens geoefend hebben en met ‘Count on me’ sluiten we de avond af.

Fijn weekend en tot volgende week!

Terug naar overzicht